2.

Parasols

2.

Ieder terras heeft zijn eigen stijl en daarom zijn er verschillende parasols. Van strak naar traditioneel. En van sober tot parasols met opdruk. Wilt u hiervan meer weten, informeer nu!

Horeca parasols kopen

Parasols Parasols Parasols
Verschillende Parasoltypes: Voor ieder parasol zijn verschillende doeksoorten, kleuren en bedrukkingen mogelijk.
ParasolsParasolsParasols

De populaire horeca parasols aanbieding van dit moment is de garden parasol (tuin parasols), de grote parasols en de luxe parasols (moderne parasols). Op dit moment is in de parasol verkoop opvallend dat de rechthoekige parasol (parasol vierkant) veel wordt aangeschaft als terrasparasol. De terras parasols kopen kunnen in allerlei maten (parasol 400, parasol 4x4, parasol 5 meter, etc...). Een parasol bedrukken is ook mogelijk. U kunt voor allerlei parasols terecht bij TTC: balkon parasol, cafe parasol, design parasol, parasol met voet, parasol xl, parasol zwevend, strand parasol, tuin parasol, tuinmeubelen parasol, witte parasol en zwarte parasols, vierkante parasol, zwevende parasol vierkant, etc...

Ieder terras heeft zijn eigen stijl en vorm. Bestaande terrassen hebben vaak beperkingen waardoor aanpassingen in vorm en toepasbaarheid van de parasols steeds meer worden gevraagd. Beschikbare meters moeten zorgvuldig worden benut om zodanig een zo hoog rendement te kunnen realiseren.
Ieder extra obstakel dient dan vermeden te worden. Van de traditionele parasols tot de vrijhangende systemen en van de windvaste tot de stormvaste parasols. In diverse maten, kleuren en uitvoeringen. Bij ons kunt u terecht voor een gedegen advies op maat.

Windschermen | Parasols | Verwarming